Aylar's Story TR

Dönüm noktası

“JTI, yapboz gibidir; çözerken çok şey öğrenirsiniz.” 

Hem profesyonel hem kişisel gelişim için en iyi global eğitim platformları ve bireysel mentorluk ve koçluk programları ile JTI, sizi başarıya hazırlar.

Aylar’ın JTI yolculuğu, üç sene önce üniversiteden mezun olduktan kısa bir süre sonra başladı. İnternette gezinirken, JTI’ın dünya çapında stajyer yarışması Make It Bright’a denk geldi; yarışmaya katılarak ilk adımı attı ve sonucunda JTI’dan kendisine iş teklif edildi. Aylar o anı, kendisini bugünkü Aylar yapan hayatının “dönüm noktası” olarak görüyor. İşinin en eğlenceli tarafı, onksiyonlar arası ekipler ile çalışmak, ufukları genişletmek ve daha fazla bilgi için destek vermektir. Şirketimizde hangi pozisyonda başlarsanız başlayın, JTI’da her zaman büyüme fırsatınız olacaktır.

Kendini gerçekleştirme
Deneme-yanılmanın değerine ve yapılacak değişikliklere açık olmaya inanırız.  “JTI’da, çalışanların değişiklik yapmaları sıcak karşılanır; bu durum beni daha yaratıcı olmaya ve yeni düzenlemeler yapmak için kalıpların dışında düşünmeye itiyor. Böylece, kendimi sadece kuruluşun bir parçası olarak değil, değişim yaratabilecek biri olarak da görüyorum.”

Aylar M.
Cycle Planning Specialist, Iran

Bu kategorideki işleri izle