Ne yapıyoruz

Yetenekli ve yüksek seviyede becerilere sahip bireylerin bir şirketin başarısının temelini oluşturduğuna inanıyoruz. İşte bu nedenle, onları JTI’da şekillendirecekleri anlamlı ve tatmin edici kariyer yolculuklarında desteklemeyi misyonumuz haline getirdik.

İnsan odaklı bir organizasyonel vizyon besleyerek ve JTI ile olan tüm yolculukları boyunca çalışanlarımıza olağanüstü bir deneyim sunarak, çalışanlarımızı ellerinden gelenin en iyisini yapmaları ve yüksek performans göstermeleri için yetkilendiriyoruz.

Misyonumuz, JTI'ı yüksek performanslı yetenekleri şirketimize çekme, işe alma, uyum sağlama, geliştirme ve bünyemizde tutma yeteneğinin, çalışanların yaşam döngüsü boyunca yerleşik olduğu bir yetenek mimarına dönüştürmektir.  Yetenek Yönetimi, Eğitim & Gelişim veya İ&K uzmanlığının  uzmanlığının herhangi bir alanında, dünyanın neresinde faaliyet gösteriyor olursak olalım, doğru becerilere sahip doğru kişilerin, doğru yerde, doğru yerde olmasını sağlıyoruz.

Bu siz misiniz?

Çalışanlarımızı yönetme ve ödüllendirme şeklimizin etkili ve cazip olmasını sağlama ya da gelecek nesil JTI çalışanlarını işe alma görevi olsun, temel değerlerimizi yansıtan yetenekleri tespit etme konusunda altıncı hissiniz olmalıdır.

Çalışanlarımız için doğru olanı yapma motivasyonunuz ve kararlılığınız, işimiz için doğru olanı yaparken uyguladığınız titiz yaklaşım ile uyumlu olmalıdır; her ikisi birlikte filizlenmelidir.

JTI yolculuğunun sizi nereye götüreceğini öğrenmeye hazır mısınız? Ekibimize katılmak için hemen başvurun.

Bu kategorideki işleri izle