Her yeni gün yeni bir macera

“JTI, tren gibidir; farklı vagonları vardır ama aynı yöne gider”. 

Dünyanın dört bir yanında 46.000 çalışan ile JTI, çeşitliliği ile başarıya ulaşmaktadır ve kapsayıcılık bizim için önceliklidir. Burada, daha büyük bir şeye katkıda bulunurken özgürce kendiniz olabilirsiniz.

Milan ile tanışın, kısa süre önce heyecan verici bir dönüm noktasını kutladı: JTI’da 10. senesi. Uluslararası Zincir Mağazalar Yöneticisi olarak, “ofise gelirken asla ne olacağını bilmiyorum,” diyor. Dünyayı dolaşmak, günlük sorumluluklarının ayrılmaz bir parçası ve tabii insanlarla tanışmak; ve işinin sevdiği tarafı da bu. JTI’da çalıştığı sürede birkaç kez görev değiştirmek, kendisini yeni zorluklar ve yeni yerler keşfetmeye ittiği için bu durumdan memnun ve şirkete katıldığından beri oldukça geliştiğini hissediyor. “2011’de JTI’da pazarlamada işe başladım; şu anda çalıştığım yerden tamamıyla farklı bir ortam. Son 10 senede farklı görevlerde, departmanlarda ve pazarlarda bulunma fırsatım oldu. Bu şekilde birey olarak gelişiyorsunuz ve yeni zorluklara girişirken daha öz güven sahibi oluyorsunuz.”

Öğrenme Fırsatı
JTI’da, her an başkalarından öğrenme fırsatınız vardır ve dolayısıyla, kariyerinize yön vermek kesinlikle sizin elinizdedir. Mentorluk ve koçluk programlarından, ekip çalışmasının ve müdürlerden geri bildirimlerin teşvik edilmesine kadar ortak çalışmaya dayalı öğrenim, çalışma şeklimize enerji verir. Güncel ve ilerideki görevlerinizde ilerlemeniz için, daima arkanızdaki desteği hissedersiniz.

Milan
International Key Account Manager, Global Travel Retail, HQ 

Bu kategorideki işleri izle