Dinamik bir kariyer yolculuğu

“JTI, bir fincan kahve gibidir; enerji ve ilham verir. ”

Mükemmellik, büyümeyi beraberinde getirir. Kariyerinizi başarıyla geliştirmeniz için gereken rehberliği ve desteği size sağlayabilmek için yetenekli çalışanları ve deneyimli liderleri bir araya getiririz.

Hazel, dinamizmi ile ilham verdiği JTI’da yaklaşık üç senedir çalışıyor ve izlediği yolun yaşamında bir çığır açtığını söyleyebiliriz. Global İş Servisi’nde R2R Uzmanı olarak işe başladıktan sonra Proje Yönetimi uzmanı ve son olarak, R2R Yetkinlik Merkezi Müdürü pozisyonuna yükseldi. Hazel, her bir bireyin katkısına değer verilen JTI’daki organizasyon kültüründen büyük zevk alıyor. Dediği gibi, “Beni en çok motive eden şey, diğerlerinin başarılı olmasına yardımcı olmak ve insanlara güç vermek.”

Aidiyet ve Güven
Herkes, dışa vurulması gereken kendine özgü benzersiz becerilere, kişiliğe ve iradeye sahiptir. JTI’da sözümüzü tutuyoruz, insanlarımızın refahını daha iyi hale getirmek için ilerleme gösteriyoruz, çalıştığımız her yerde daha büyük çeşitliliği ve kapsayıcılığı destekliyoruz ve tüm iş arkadaşlarımıza kariyerlerinde ilerlemeleri için eşit fırsatlar veriyoruz. “JTI’da eğlenceli, yetenekli, çeşitlilik gösteren insanlarla çevriliyim ve kuruluştaki yolculuğumu bu kadar özel yapan şeyin bu insanlar olduğuna inanıyorum.”

July Hazel
R2R Competency Center Manager, GBS, Philippines

Bu kategorideki işleri izle

Not found what you are looking for? Join our community and tell us a bit about yourself, and we'll keep you informed about upcoming events and opportunities that match your interests.