Güç veren bir kültür

“JTI, otomatik bir saat gibidir; her bireysel kısım kritik bir rol oynar. ”

JTI’da, kendinizi makinenin bir diğer dişlisi gibi hissetmezsiniz. Ekibimizin her bir üyesinin, ortak bir hedef doğrultusunda benzersiz perspektiflerini kullanarak başarıya ulaşmalarını sağlamak isteriz.

Yürüyüş meraklısı, koşucu ve squash oyuncusu Jean-Paul ya da bizim için JP, 12 senedir JTI’da. Global Kategori Müdürü olarak kendi deyişiyle, “dışarıyı içeri taşıma” sorumlusu: JTI çalışanlarının ihtiyaçlarına ve beklentilerine uyan değerli ortaklar bulur ve birçok farklı projede bizimle çalışan şirket dışı hizmet  tedarikçilerini seçer. En sevdiği kısım mı? Oluşturduğu iş birliğinin başarılı sonuçlarını görmek: “Şirketi etkileyecek bir faaliyet üzerinde etkim olmasını gerçekten seviyorum.” JTI’da, şeffaflık ve öğrenmeyi besleyen çevik bir yetkilendirme kültürünü teşvik ederiz. Ortamdaki sürekli değişime adapte olma kapasitemiz, rekor hızda büyük değer gerçekleştirdiğimiz anlamına gelir.

Çeşitlilik ve Kapsayıcılık​
Birçok farklı projede çalışan ve birçok farklı insanla tanışan JP’nin ilgisini, JTI’daki farklı kültürler ve insanların hikayeleri çekmektedir. JTI’da çalışmakla ilgili en sevdiği şey, “farklı kültürlerden, gerçekten uluslararası insanlarla çalışma fırsatı, insanlarla etkileşim kurabilme ve aynı zamanda, davranış biçimlerini ve beklentilerini anlama fırsatıdır. Bu beni her gün zenginleştiren ve gerçekten sevdiğim bir şey.” Kapsayıcı kültürümüz, çeşitlilik gösteren global ekiplerimizde herkesin samimiyetle karşılandığı anlamına gelmektedir.

Jean-Paul
Global Category Manager Services, HQ

Bu kategorideki işleri izle