Yaratıcı yönünüzü keşfedeceğiniz yer

“JTI bisiklete binmek gibidir; sürekli hareket hedeflerinize ulaşmanızı sağlar.”

Görev değişikliği, mevcut görevde daha fazla beceri geliştirmek veya konum değiştirmek olsun, JTI’da kariyer gelişimine her zaman yer vardır. 2022’de çalışanlarımızın %13’ü görevini değiştirdi ve yeni pozisyonlar keşfetti.

Elena’nın yaratıcı bir ruhu var ve kendini bir sanatçı olarak tanımlıyor. JTI’da Tüketici Deneyimi Müdürü pozisyonunda, yeni konseptler tasarlayarak, eğlenceli içerik üreterek ve tutarlı marka deneyimi yaratmak için etkili hikâyeler oluşturarak her gün bu yaratıcılığın yeni yönlerini keşfediyor. Kariyerine JTI İspanya’da Dijital Tüketici Deneyimi Müdürü olarak başlayan Elena, 2021’de Cenevre’deki JTI genel merkezine taşındığında günlük hayatında aynı desteği, dostluğu ve ekibinin de paylaştığı pozitif kültürü yeniden buldu. 

Kendini gerçekleştirme
JTI’da, tamamıyla kendiniz olmak için gereken alanı size sağlarız; Çalışanlarımızı teşvik ederiz ve dünyanın dört bir yanındaki tüm ofislerimizde, tutkunuzun peşinden gidebileceğiniz ve Elena gibi becerilerinizi iyi kullanabileceğiniz açık ve samimi bir ortam yaratma amacını güderiz. “Ben şanslıyım çünkü pazarlamada çalışıyorum; dolayısıyla günlük işlerimde yaratıcılığımı kullanmak ve kalıpların dışında düşünmek için birçok fırsatım oluyor.”

Elena 
RRP Consumer Experience Manager, HQ 

Bu kategorideki işleri izle