Bireylerin esenliği önce gelir

“JTI, aile gibidir; her zaman arkanızdaki desteği hissedersiniz. ”

İnsan merkezli yaklaşımımız, tüm JTI ailesi üyelerinin, profesyonel ve kişisel yaşamlarında destek gördüklerini hissetmelerini sağlar.

Keri ile tanışın; doğa sever, gururlu anne ve şirkette 13 senelik deneyimi ile JTI Genel Merkez’de bölgesel Finans Direktörümüz. JTI’daki görevinde Keri, Doğu Avrupa bölgesinin finansal performansını denetlemektedir. Geçmiş deneyimlerinden sahip olduğu piyasa dinamikleri perspektifi ve bilgisini, ekibin aldığı her karara uygulamakta ve ekipteki çeşitlilik sayesinde ortaya çıkan farklı perspektiflerin işe katkısını görmekten büyük bir zevk almaktadır. 
Keri, akrabalarından uzak yaşarken JTI’ın, kuruluş bünyesinde dünyanın her tarafından çalışanların birbirlerini destek verdiği gerçek bir destek ağı haline geldiğini fark etmiştir. JTI’da çalışırken en değer verdiği nokta, iş ve özel hayat arasındaki doğru denge olasılığıdır. İş performansı için gereken gücü esenliğe odaklanma ve bu dengeden aldığını düşünmektedir.

Esenlik
JTI’da daima destek görürsünüz. 2022’den beri, her çalışanın ideal iş ve özel hayat dengesini bulmak için esneklik sağlayan yeni çalışma şekillerine daha büyük bir yer veren global bir politika benimsedik. Keri’ye göre, esnek çalışma saatleri, 50-50 hibrit evden çalışma modelimiz ve çocuk bakımı desteği büyük bir fark yaratıyor ve “çalışan annelere gerçekten güç veriyor”.

Keri
Finance Director, Eastern Europe, HQ

Bu kategorideki işleri izle