Dünyanın dört bir yanından muhteşem zihinlerle iş birliği

“JTI, sağlam kökleri olan bir ağaç gibidir; güçlüdür ve zorlukların üstesinden gelerek büyür.”

JTI’da, çalışanlarımızın kariyer gelişimi ve başarılı liderlik için faydalı rehberlik ve destek sağlamak amacıyla yüksek potansiyelli çalışanları ve deneyimli liderleri bir araya getiririz.

Abdallah ile tanışın; neredeyse 18 senedir JTI’da çalışan ve enerjisinden hiçbir şey kaybetmedi.  Tanzanya’da Marka Pazarlaması bölümünde işe başladıktan sonra bir görevlendirmeyle İrlanda’ya taşındı, ardından Cenevre’deki JTI Genel Merkezi’nde Ticari Pazarlama departmanına geçti ve şimdi Slovakya’da Ülke Müdürü. 

JTI’da karşınıza ne çıkacağını asla bilemezsiniz. JTI, büyümek ve yeni fırsatlar keşfetmek için ideal bir yer: 2022’de çalışanlarımızın %13’ü yeni bir göreve başladı ve aralarından 429’u yeni bir ülkeye taşındı. Abdallah’ın işi ile ilgili en heyecan verici bulduğu şeylerden biri de konumunu değiştirme fırsatı, farklı pazarlara destek vermek ve dünyanın dört bir yanından “muhteşem zihinlerle” iş birliği yapmak. JTI’da en değer verdiği anılarının, ziyaret ettiği farklı yerlerde, farklı insanlardan, onların düşünme şekillerinden ve kendi pazarlarına özel zorlukların üstesinden gelme kabiliyetlerinden birçok şey öğrenmesi olduğunu söylüyor.

Çeşitlilik ve Kapsayıcılık​
“JTI, bana profesyonel anlamda ama aynı zamanda kişisel düzeyde de gelişmek için bir platform sundu ve farklı alt yapılara sahip birçok farklı insanla temas kurmamı sağladı.” 

Farklı kişilikler ve perspektifler, taze düşünceler ve yeni fikirler. JTI’da, 119 farklı milletten 46.000 bireyin oluşturduğu gerçek anlamda uluslararası bir şirket olmaktan gurur duyuyoruz. Farklı kültürlere ilgi duyan ve deneyimlerinizi ve perspektiflerinizi paylaşmaktan büyük zevk alan biriyseniz, JTI’da bunun için birçok fırsat bulacaksınız.  

Abdallah
Country Manager, Slovakia

Bu kategorideki işleri izle