Racine's Story UA

Позитивне середовище, сповнене можливостей

«Компанія JTI схожа на газовану воду, що освіжає та заряджає енергією». 

У JTI ми даємо працівникам можливість брати на себе ініціативу в розвитку їхньої кар’єри. Ми заохочуємо прогресивне мислення та налаштованість на зростання, щоб зміцнювати у вас впевненість і надавати підтримку, необхідну для справжнього процвітання.

Познайомтеся з Расін, яка працює в компанії JTI вже чотири роки. Вона почала працювати в компанії JTI на посаді виконавчого асистента, а зараз обіймає посаду спеціаліста зі споживчих і торгових активізацій. Чимале значення для Расін має родина, і в JTI їй подобається те, що ця багатонаціональна компанія залишається орієнтованою на людей і постійно піклується про створення родинної атмосфери. «У вас може бути важкий ранок, ви можете застрягти в заторі, але коли ви приїжджаєте на роботу, то поринаєте в позитивну й надихаючу атмосферу. Мотиваційна підтримка, яку випромінює команда JTI, є надзвичайною. У компанії дуже піклуються про кожного з нас».

Стабільність роботи
Життя сповнене злетів і падінь, і в компанії JTI ми пишаємося тим, що не тільки визнаємо та святкуємо ваші найкращі дні, але й підтримуємо у найскладніші моменти. Расін згадує: «У мої найважчі дні компанія JTI була моєю підтримкою. Люди в JTI були моєю розрадою. Вони зміцнили мене. У моменти відчаю це був мій осередок щастя. А коли мене поглинала рутина, компанія JTI просувала мене по кар’єрній драбині». Ми пишаємося тим, що пропонуємо справедливі й щедрі умови праці в стабільному середовищі. Безпека, здоров’я та добробут наших працівників — ось наші пріоритети.

Racince
Trade Activations Associate, South Africa

Дивитися вакансії у цій категорії