Добробут людей на першому місці

«JTI — це родина, яка завжди підтримує». 

Наш підхід, орієнтований на працівників, гарантує, що всі члени нашої родини JTI отримують підтримку в їхньому професійному та особистому житті.

Познайомтеся з Кері, любителькою природи, гордою мамою та нашою регіональною фінансовою директоркою в головному офісі JTI з 13-річним досвідом роботи в компанії. На своїй посаді в JTI Кері слідкує за фінансовими показниками в Східній Європі. Її власний досвід, точка зору та розуміння динаміки ринку допомагає команді приймати рішення, і їй дуже подобається, як різноманітність команди сприяє розвитку бізнесу завдяки поєднанню різних точок зору. 
Живучи далеко від своєї родини, Кері відчула, що компанія JTI стала для неї справжнім колом підтримки, де люди з усього світу, а також власне організація підтримують одне одного. Найбільше в роботі в JTI Кері цінує можливість підтримувати баланс між роботою та особистим життям. Вона вважає, що саме цей баланс і зосередженість на добробуті сприяють її ефективності на роботі.

Добробут
У компанії JTI ви завжди знайдете підтримку. У 2022 році ми затвердили глобальну політику, що просуває нові способи роботи, які гарантують кожному працівнику гнучкість режиму роботи, щоб вони могли знайти ідеальний баланс між роботою та особистим життям. Для Кері гнучкий графік роботи, гібридна модель роботи з дому 50/50 і підтримка в догляді за дитиною мають суттєве значення і, на її думку, «справді розширюють можливості мам, які працюють», —

Keri
Finance Director, Eastern Europe, HQ

Дивитися вакансії у цій категорії