Пристрасть до прогресу

«Компанія JTI схожа на ракетний корабель, який завжди піднімається до нових висот і відкриває більше можливостей». Це місце, де люди можуть насправді розвиватися та мають можливість досягати нових висот.  

Познайомтеся із Сасою, який із моменту, коли в дитинстві сів за свій перший комп’ютер, знав, що він стане невід’ємною частиною його життя. Сповнений любові до вирішення проблем і пристрасті до винахідництва й ремонту, він знайшов своє покликання в галузі комп’ютерних наук. Свій шлях у компанії JTI він почав із посади початкового рівня, а сьогодні вже очолює ІТ-відділ у кластері JTI в Адріатиці, де здійснює нагляд за ІТ-безпекою, навчає працівників технічним навичкам і пропонує рішення для робочих місць, за допомогою яких команди зможуть краще співпрацювати та спілкуватися.

Інновації та натхнення
«JTI — це інноваційна компанія, і ми завжди слідкуємо за новими технологіями. Це мене дуже мотивує. Кожен наш новий крок як компанії є результатом бажання надати нашим працівникам і споживачам спектр найрізноманітніших високоякісних послуг та ефективних інструментів для спільної роботи».

Sasa
Cluster IT Manager, Adriatica 

Дивитися вакансії у цій категорії