Культура, що відкриває можливості

«Компанія JTI схожа на автоматичний годинник, де кожна окрема деталь відіграє свою важливу роль». 

У компанії JTI ви не відчуєте себе черговим гвинтиком у великій машині. Ми прагнемо, щоб кожен член нашої команди процвітав, використовуючи свої унікальні можливості для досягнення спільної мети.

Мандрівник, бігун і гравець у сквош, Жан-Поль, або як ми його називаємо «Джей Пі», працює в компанії JTI вже 12 років. Як глобальний категорійний менеджер, за його власними словами, він відповідає за «з’єднання із зовнішнім світом»: він знаходить цінних партнерів, які відповідають потребам та очікуванням людей компанії JTI, та вибирає зовнішніх постачальників послуг, які працюють із нами над різними типами проєктів. Яка його улюблена частина? Спостерігати за успішними результатами співпраці, яку він створив. «Мені подобається мати можливість впливати на дії, які мають вплив на компанію». У компанії JTI ми просуваємо гнучку культуру розширення можливостей, яка сприяє прозорості й навчанню. Наша здатність адаптуватися до безперервних змін у навколишньому середовищі означає, що ми можемо створювати велику цінність із рекордною швидкістю.

Різноманітність та інклюзивність
Працюючи над багатьма різними проектами, Джей Пі знайомиться з різними людьми, і його захоплюють різноманітні культури й історії людей, які працюють в компанії JTI. За його словами, найбільше в роботі в компанії JTI йому подобається «можливість працювати з людьми з різних куточків світу та з різних культур, мати можливість взаємодіяти з ними, а також розуміти їхню поведінку та їхні очікування. «На мій погляд, саме це збагачує мене щодня і саме це мені насправді подобається». Наша інклюзивна культура означає, що кожен відчуватиме себе бажаним членом глобальної різноманітної команди.

Jean-Paul
Global Category Manager Services, HQ

Дивитися вакансії у цій категорії