Надзвичайно динамічна та мінлива подорож у JTI

«Компанія JTI схожа на рок-групу, оскільки має міцну основу, але ніколи не припиняє експериментувати».

Дійсно, цінності та сприйняття змінюються. Світ постійно рухається, і в компанії JTI ми рухаємося разом із ним, ми приймаємо зміни та підтримуємо прогрес.

Познайомтеся з Ізабеллою, яка за свою 15-річну кар’єру в JTI вісім разів переїжджала в іншу країну. У JTI це не є чимось незвичайним, адже ми заохочуємо міжнародний досвід і підтримуємо людей і їхні родини в їхніх пригодах, коли вони зростають і відкривають для себе нові можливості. Ізабелла почала свою кар’єру стажером у Бразилії та пройшла шлях від маркетингу до продажів у багатьох країнах. Зараз вона очолює регіональний відділ маркетингу в головному офісі. Її секрет полягає в допитливості, саме ця риса відкрила перед нею цей динамічний, мінливий і захоплюючий шлях. «Така допитливість є вродженою, розумієте?»

Кар’єрний ріст
Якщо запал у кар’єрі є для вас обов’язковою умовою, тоді це місце саме для вас! У 2022 році 13 % наших працівників почали працювати на новій посаді. «У компанії JTI ваша кар’єра залежить тільки від вас: якими б не були ваші прагнення, компанія завжди підтримає вас».

Isabella
Marketing Director, Western Europe, HQ

Дивитися вакансії у цій категорії