Що ми робимо

Ми віримо, що висококваліфіковані й талановиті люди є запорукою успіху компанії, і наша мета — підтримувати цих людей, коли вони беруть на себе ініціативу в побудові змістовної та гідної винагороди кар’єри в компанії JTI.

Ми даємо працівникам можливість реалізовувати себе та досягати високих результатів, розвиваючи образ організації, орієнтованої на людей, і гарантуючи людям, які працюють у нас, безцінний досвід протягом усього їхнього шляху в JTI.

Наша задача полягає в тому, щоб перетворити компанію JTI на архітектора талантів, де здатність залучати, зацікавлювати, узгоджувати, розвивати й утримувати талановитих працівників протягом усього життєвого циклу є невід’ємною частиною роботи. Незалежно від того, чи це управління талантами, навчання і розвиток, чи будь-яка інша сфера діяльності, ми гарантуємо, що в будь-якій точці світу, де ми працюємо, у нас є потрібні люди з потрібними навичками у потрібному місці в потрібний час.

Чи це ви?

Незалежно від того, чи забезпечуєте ви ефективний і привабливий спосіб управління та винагороди наших людей, чи берете на роботу наступне покоління працівників компанії JTI, ви розвинете шосте чуття для виявлення талантів, здатних втілювати наші основні цінності.

Ваша цілеспрямованість і рішучість діяти в інтересах наших працівників, гармоніюватимуть із вашим ретельним підходом до дій на користь нашому бізнесу, гарантуючи спільне процвітання як для працівників, так і для компанії.

Готові дізнатися, куди може привести вас кар’єрна подорож у JTI? Подайте заявку на приєднання до нашої команди зараз.

Дивитися вакансії у цій категорії