Кожен день — це неповторна історія

«Компанія JTI завжди тримає руку на пульсі — це дуже динамічне середовище, тому завжди хочеться підтримувати цей динамізм». 

Познайомтеся с Мілікою з Малаві, яка працює з нами вже шість років. Поза офісом Міліка любить брати участь у громадських проектах, у яких, за її словами, вона навчилася прокладати власний шлях. Вона почала працювати в компанії JTI в Малаві, потім перейшла до головного офісу в Женеві, а зараз працює в Дубаї на посаді регіональної менеджерки з корпоративних зв’язків і комунікації у відділі міжнародної роздрібної торгівлі. «Наразі я відповідаю за два регіони — Близький Схід, Північна Африка й Туреччина, а також Східна й Північна Європа, — так що можу за один день охопити майже весь континент. Як ви можете собі уявити, нудних днів у мене не буває. Думаю, це мені подобається найбільше.

Майбутній кар’єрний ріст
У середньому наші працівники змінюють посади кожні 3,7 року. З 13 % наших людей, які змінили спеціалізацію у 2022 році, 90 % змінили напрямок по горизонталі, а 10 % отримали підвищення. Компанія JTI — це місце, де працівники можуть розвиватися та мають можливість досягати нових висот. Ми заохочуємо міжнародні переміщення та підтримуємо людей і їхні родини в їхніх нових пригодах.

Milika
Corporate Affairs & Comms Manager, Global Travel Retail, Dubai 

Дивитися вакансії у цій категорії