Aylar's Story UA

Поворотний момент

«Компанія JTI схожа на головоломку, розгадуючи яку дізнаєтеся багато нового». 

Завдяки найкращим світовим навчальним платформам для професійного й особистого розвитку, а також індивідуальним програмам наставництва й інструктування компанія JTI налаштовує вас на успіх.

Шлях Айлар у JTI розпочався три роки тому, невдовзі після закінчення університету. Вона натрапила на всесвітній конкурс стажувань JTI під назвою Make It Bright (Додай яскравих барв), переглядаючи інтернет-сторінки, і наважилася на сміливий крок, взявши участь у конкурсі, і зрештою отримала запрошення на роботу в JTI. Айлар згадує цей момент як «поворотний» у своєму житті, який привів її туди, де вона зараз. Найприємніша частина її роботи — це робота з міждисциплінарними командами, що сприяє розширенню її горизонтів і поглибленню знань. Незалежно від того, з чого ви починаєте в компанії, у вас завжди будуть можливості для зростання в JTI.

Самореалізація
Ми віримо в цінність підходу спроб і помилок і відкритість до змін задля розвитку.  «У компанії JTI людей заохочують до змін, і це підштовхує мене до ще більш творчого підходу та нестандартного мислення задля досягнення кращого результату. Це дає мені відчуття, що я не просто частина організації, але й рушій змін».

Aylar M.
Cycle Planning Specialist, Iran

Дивитися вакансії у цій категорії