Співпраця з найвидатнішими людьми з усього світу

«Компанія JTI схожа на дерево з міцним корінням, могутнє й міцне». 

У компанії JTI ми об’єднуємо співробітників із високим потенціалом і досвідчених керівників, щоб забезпечити цінне керівництво та підтримку для успішного лідерства й кар’єрного розвитку наших співробітників.

Познайомтеся з Абдуллою, який працює в компанії JTI майже 18 років і продовжує розвиватися як спеціаліст. Він починав із бренд-маркетингу в Танзанії, потім переїхав до Ірландії за призначенням, потім ще один перехід до відділу торгового маркетингу в головному офісі JTI в Женеві, а зараз він працює менеджером національного ринку в Словаччині. 

У компанії JTI ви ніколи не знаєте, що чекає вас за рогом. Це простір для зростання і відкриття нових можливостей: у 2022 році 13 % наших працівників почали працювати на нових посадах, а 429 із них переїхали до нової країни. Це одна з тих речей, які Абдулла вважає найзахоплюючими у своїй роботі, — можливість змінювати своє місцезнаходження, підтримувати різні ринки та співпрацювати з «одними з найвидатніших людей» з усього світу. Як він сам зазначає, його найцінніші спогади про роботу в JTI пов’язані з різними місцями, які він відвідав, де він багато чому навчився від різних людей, їхнього способу мислення та здатності вирішувати проблеми, дуже специфічні для їхніх власних ринків».

Різноманітність та інклюзивність
«Особисто мені компанія JTI надала платформу для професійного й особистісного зростання, вона дозволила мені поспілкуватися з багатьма різними людьми з різним досвідом». 

Різні особистості й погляди надихають на нестандартне мислення та нові ідеї. У компанії JTI ми пишаємося тим, що ми є дійсно міжнародною компанією, що складається з 46 000 людей 119 різних національностей. Якщо ви належите до тих людей, які люблять занурюватися в різні культури й обмінюватися досвідом і перспективами, у JTI у вас буде багато можливостей для цього».

Abdallah
Country Manager, Slovakia

Дивитися вакансії у цій категорії