Кожен день як нова пригода

«Компанія JTI схожа на потяг, що складається з різних вагонів, але всі вони їдуть в одному напрямку». 

Компанія JTI, яка налічує 46 000 працівників по всьому світу, процвітає завдяки своїй різноманітності та зробила інклюзивність своїм пріоритетом. Тут можна бути собою, роблячи внесок у щось набагато більше.

Познайомтеся з Міланом, який нещодавно відсвяткував важливу дату — 10 років роботи в компанії JTI. «Коли я приходжу в офіс, я ніколи не знаю, що може статися», — говорить він про свою роботу на посаді міжнародного менеджера по роботі з ключовими клієнтами. Подорожі по всьому світу є невід’ємною частиною його щоденних обов’язків, так само як і зустрічі з людьми. І це те, що він обожнює. За час роботи в компанії JTI він кілька разів змінював посаду, але він радий, що його спонукали до опановування нових можливостей і нових місць, і зараз відчуває, що з моменту приходу в JTI він значно виріс. «Я розпочав маркетингову діяльність у компанії JTI у 2011 році в середовищі, яке радикально відрізнялося від того, де я працюю зараз. За останні 10 років я змінив різні посади, відділи й ринки. Це дає змогу розвиватися як особистість і підсилює впевненість у собі приймати нові виклики».

Можливості для навчання
У компанії JTI напрямок розвитку вашої кар’єри знаходиться тільки у ваших руках, і ви маєте можливість вчитися в інших будь-коли. Спільне навчання — від програм наставництва й інструктування до сприяння командній роботі та зворотного зв’язку з менеджерами — підтримує наш спосіб роботи. Ви завжди відчуватимете підтримку для власного розвитку на поточних і майбутніх посадах».

Milan
International Key Account Manager, Global Travel Retail, HQ 

Дивитися вакансії у цій категорії