Кожне складне завдання — це шанс навчитися

«Компанія JTI схожа на рейс далекого сполучення: це як захоплююча подорож від вибраного пункту призначення. 

Кожне складне завдання — від уведення гнучких способів роботи до стратегічного переходу на цифрові рішення та впровадження нових галузевих стандартів — ми сприймаємо як можливість для розвитку.

Познайомтеся з Хосе, чия 14-річна кар’єра в компанії JTI дозволила йому взяти участь у багатьох захоплюючих проєктах, від інформаційно-технічного проєкту в Іспанії до маркетингової та цифрової діяльності в Швейцарії. Зараз Хосе працює у Швейцарії на посаді менеджера з якості обслуговування клієнтів і цифрових рішень і продовжує розвиватися, незважаючи на складні завдання, пов’язані з роботою в обмеженій галузі, постійними інноваціями та відчуттям причетності до «чогось більшого». Який найяскравіший спогад про роботу в компанії JTI закарбувався в його пам’яті? Поява кола надзвичайних друзів протягом багатьох років у різних країнах, із якими він працював протягом своєї кар’єри. Від регіонів до ринків і різних посад, ми заохочуємо співпрацю з різними талантами й міждисциплінарними проектами.

Самореалізація та впевненість  
Хосе дуже подобається культура, що дозволяє пробувати себе в різних сферах і не боятися зазнати невдачі. За його словами, однією з головних речей, якої він навчився в компанії JTI, — це психологічна стійкість. «Коли ви вчитеся на своїх помилках і вчитеся вирішувати складні завдання, вам стає до снаги досягнення великих цілей, ви можете рухатися далі й досягати чудових результатів».

Jose
CX & Digital Manager, Switzerland 

Дивитися вакансії у цій категорії