Наш центр глобальних бізнес-послуг у Санкт-Петербурзі є одним із трьох глобальних центрів, які ми відкрили в Росії, Польщі та на Філіппінах, для оптимізації нашої глобальної діяльності та надання висококваліфікованих послуг із консалтингу й аналітики для нашого бізнесу в усьому світі.

Працюючи JTI, ви стаєте господарем своєї долі. «Працюючи з глобальним товарним потоком і глобальними бізнес-послугами, ви отримуєте можливість взаємодіяти у світовому масштабі з багатьма зацікавленими сторонами». Ми пишаємося нашими міжнародними зв’язками, і нашу компанію було публічно визнано однією з 20 найшанованіших організацій у сфері надання спільних послуг і глобальних бізнес-послуг у 2021 році.

Ми постійно шукаємо світлі розуми, які прагнуть працювати зі сповненими ентузіазму людьми з усього світу, для поповнення нашої міжнародної багатонаціональної команди. Отже, якщо ви готові взяти відповідальність за свою кар’єру та хочете дізнатися, куди вас може завести подорож із JTI, подайте заявку на приєднання до нашої команди просто зараз.

Дивитися вакансії у цій категорії