Динамічний кар’єрний ріст

«Компанія JTI схожа на філіжанку кави, що наповнює мене енергією та надихає».  

Досконалість мотивує до зростання. Ми об’єднуємо талановитих працівників і досвідчених керівників, щоб забезпечити керівництво й підтримку, необхідну для успішного розвитку вашої кар’єри.

Гейзел сповнює своїм динамізмом компанію JTI вже майже три роки, і її шлях був не інакше як доленосним. Вона пройшла шлях від спеціаліста зі складання звітів у відділі глобальних бізнес-послуг до експерта з управління проєктами, а згодом обійняла посаду менеджерки центру кваліфікації R2R. Гейзел отримує велике задоволення від організаційної культури компанії JTI, де внесок кожної людини є цінним.  Як вона сама каже: «Допомагати іншим досягати успіху й розширювати можливості людей — це те, що мотивує мене найбільше».

Відповідальність і довіраКожна людина наділена власними унікальними навичками, індивідуальністю та прагненнями, які варто цінувати. У компанії JTI ми тримаємо своє слово, рухаючись уперед для покращення добробуту наших працівників, підтримуючи більшу різноманітність та інклюзивність на місцях і надаючи всім нашим колегам рівні можливості для розвитку їхньої кар’єри. «У компанії JTI мене оточують веселі, талановиті, різноманітні люди, і я переконана, що саме ці люди роблять мій шлях в організації таким особливим», — 

July Hazel
R2R Competency Center Manager, GBS, Philippines

Дивитися вакансії у цій категорії

Not found what you are looking for? Join our community and tell us a bit about yourself, and we'll keep you informed about upcoming events and opportunities that match your interests.