Aylar's Story RO

Un punct de cotitură

„JTI este ca un puzzle — înveți multe în timp ce îl rezolvi.” 

Având platforme de învățare de top la nivel global, atât pentru dezvoltarea profesională, cât și pentru cea personală, precum și programe individuale de mentorat și coaching, JTI vă pregătește pentru succes.

Parcursul lui Aylar la JTI a început acum trei ani, la scurt timp după ce a absolvit universitatea. În timp ce naviga pe internet, a dat peste concursul mondial de stagii al JTI — Make It Bright, a îndrăznit să participe și, la final, i s-a oferit un loc de muncă la JTI. Aylar își amintește acel moment ca pe un „punct de cotitură” în viața ei, care a determinat-o să devină ceea ce este astăzi. Cea mai plăcută parte a muncii sale este colaborarea cu echipe interfuncționale, sprijinind extinderea orizonturilor și cunoștințelor. Indiferent de locul în care începeți în cadrul companiei, veți avea întotdeauna oportunități de a vă dezvolta la JTI.

Împlinirea personală
Credem în valoarea încercărilor și erorilor, precum și în deschiderea la schimbări pentru a ne dezvolta.  „La JTI, oamenii sunt bineveniți să facă schimbări, ceea ce mă impulsionează la mai multă creativitate și la o gândire neconvențională pentru a face îmbunătățiri. Simt că nu doar fac parte din organizație, ci că și eu pot determina schimbarea.”

Aylar
Cycle Planning Specialist, Iran

Joburi din această categorie