Racine's Story TR

Pozitif ve güç veren bir ortam

“JTI, ferahlatıcı bir içecek gibidir; enerji veren bir deneyim.”

JTI’da, kariyerlerinde yönetimi ele almaları için çalışanlarımızı güçlendiririz. Başarınız için size gereken öz güveni ve desteği vermek için ileriye yönelik düşünmeyi ve büyüme anlayışını teşvik ederiz. 

Racine ile tanışın; 4 senedir JTI’da çalışıyor. JTI’da Yönetici Asistanı olarak işe başlayan Racine şimdi Tüketici ve Ticari Aktivasyon Görevlisi. Racine, daha çok aile odaklı; JTI’ın sevdiği yanı, insan odaklı olmayı ve aile hissi yaratmayı başaran çok uluslu bir şirket olması. “Sizin için zor bir sabah olabilir, trafikte sıkışmış olabilirsiniz ve işe geldiğinizde kendinizi pozitif ve güç verici bir ortamda bulursunuz. JTI ekibinin verdiği motivasyon desteği harikadır. Gerçekten birbirlerine ve her birimize önem verirler.”

İş İstikrarı
Hayat, iniş ve çıkışlarla dolu ve JTI’da, sadece iyi günlerinizi takdir ettiğimiz ve kutladığımız için değil, en zorlu günlerinizde de yanınızda olduğumuz için de gurur duyarız. Racine’in hatırladığı şekliyle, “En kötü günlerimde JTI bana destek verdi. JTI çalışanları avuntum oldu. Buradaki insanlar beni güçlendirdi. Bitkin günlerimde burası bana mutluluk verdi. Ve en umutsuz anımda JTI beni terfi ettirdi.” Dengeli bir ortamda adil ve cömert çalışma koşulları sunmak bizim için gurur vericidir. Çalışanlarımızın güvenliği, sağlığı ve refahı bizim için önceliklidir.

Racince
Trade Activations Associate, South Africa

Bu kategorideki işleri izle