Her zorluk, öğrenmek için bir fırsattır

“JTI, uzun menzil uçuşu gibidir; sizi seçtiğiniz yere götüren heyecan verici bir yolculuk”. 

Çevik çalışma şekilleri uygulamaya koymaktan stratejik dijital değişimlerin ve yeni endüstri standartlarının üstesinden gelmeye kadar, her zorluğu büyümek için bir fırsat olarak görürüz.

José ile tanışın, JTI’daki 14 senelik kariyerinde, İspanya’da IT'den İsviçre’de Pazarlama ve Dijital Operasyonlara kadar birçok heyecan verici proje deneyimi yaşadı. José, CX ve Dijital Müdürü olarak şu anda çalıştığı İsviçre’de, kısıtlı bir endüstride çalışmanın özündeki zorluklar karşısında başarılı olmaya, sürekli yenilik yapmaya ve “daha büyük bir şeye” katkıda bulunma hissini yaşamaya devam etmektedir. JTI’daki en iyi anısı ne mi? Kariyeri boyunca yıllardır gittiği ülkelerde şahane bir arkadaş ağı oluşturmak. Bölgelerde, pazarlarda, farklı görevlerde çeşitlilik sunan yeteneklerin iş birliğini ve fonksiyonlar arası projeleri teşvik ediyoruz.

Kendini Gerçekleştirme ve Öz Güven
José, “deneme” ve başarısızlıktan korkmama kültürünü gerçekten seviyor. JTI’da öğrendiği en önemli şeylerden birinin esneklik olduğunu söylüyor. “Hatalarınızdan ders aldığınızda, zorluklardan yeni şeyler öğrendiğinizde, büyük hedeflere ulaşabilirsiniz; ilerleyebilir ve muhteşem işlere imza atabilirsiniz. ” 

Jose
CX & Digital Manager, Switzerland 

Bu kategorideki işleri izle