Racine's Story RO

Un mediu pozitiv și încurajator

„JTI este ca un suc răcoritor — o experiență energizantă.” 

La JTI, le dăm angajaților posibilitatea de a prelua controlul carierei lor. Promovăm gândirea în perspectivă și mentalitatea de creștere pentru a vă oferi încrederea și sprijinul de care aveți nevoie pentru a prospera cu adevărat.

Faceți cunoștință cu Racine, care este cu noi, la JTI, de 4 ani. A început să lucreze la JTI ca Asistent Executiv, iar acum ocupă rolul de Consumer & Trade Activations Associate. Racine este o persoană orientată spre familie și acest lucru îi place și la JTI — faptul că este o companie multinațională care reușește să rămână orientată spre oameni și să creeze un sentiment de familie. „Puteți să aveți o dimineață dificilă, să rămâneți blocat în trafic, să ajungeți la serviciu și să vă cufundați în ceva pozitiv, care vă dă putere. Sprijinul motivațional care vine din partea echipei JTI este extraordinar. Le pasă foarte, foarte mult de fiecare dintre noi.”

Stabilitatea postului
Viața este plină de suișuri și coborâșuri, iar la JTI ne mândrim nu numai că recunoaștem și sărbătorim cele mai bune zile, ci și că vă sprijinim în cele mai dificile. Racine își amintește că: „În zilele mele întunecate, JTI a fost sprijinul meu. Oamenii de la JTI m-au liniștit. Oamenii de aici m-au întărit. „Când eram la pământ, acesta era locul meu de fericire. Și când eram blocat în rutină, JTI m-a promovat.” Suntem mândri că oferim condiții de muncă echitabile și generoase, într-un mediu stabil. Siguranța, sănătatea și starea de bine a angajaților noștri sunt prioritățile noastre de top.

Racince
Trade Activations Associate, South Africa

Joburi din această categorie