Pasiunea pentru progres

„JTI este ca o rachetă — se ridică mereu la noi înălțimi și vă oferă mai multe de explorat.” Este un loc în care oamenii se pot dezvolta cu adevărat și sunt impulsionaţi să atingă noi culmi.  

Faceți cunoștință cu Saşa, care, de când a pus mâna pe primul său computer, în copilărie, a știut că acesta va deveni parte integrantă a vieții sale. Pasiunea pentru rezolvarea problemelor și cea de a inventa și repara lucruri i-au format vocația în domeniul informaticii. A început la JTI pe post de începător și în prezent este șef IT la JTI Adriatica Cluster — supervizând securitatea IT, instruind angajații în domeniul tehnologic și furnizând soluții la locul de muncă care vor ajuta echipele să colaboreze și să comunice mai bine.

Inovație şi inspirație
„JTI este o companie inovatoare și suntem mereu atenți la noile tehnologii, iar acest lucru mi s-a părut foarte motivant.” Fiecare nou progres pe care îl facem provine din dorința de a le oferi oamenilor și consumatorilor noștri o gamă cât mai variată de experiențe de înaltă calitate și instrumente eficiente pentru colaborări. 

Sasa
Cluster IT Manager, Adriatica 

Joburi din această categorie