Доленосна подорож із Японії до Женеви

«Компанія JTI схожа на різнобарвний будинок: він складається з різноманітних форм, що ідеально поєднуються між собою».  

У компанії JTI ви отримуєте можливість познайомитися з людьми різних культур. Наша інклюзивна культура означає, що кожен відчуватиме себе бажаним членом глобальної різноманітної команди.

Юя розпочав свою кар’єру в JT Group у Японії у 2010 році, а в 2016 році перейшов до JTI і переїхав до Женеви. Це був переломний момент його життя! Змінилося все — від мови до культури та способів роботи. З цим переїздом йому надзвичайно допомогла підтримка та сприяння з боку його колег, які швидко стали для Юї друзями. Завдяки цьому та культурі, що панує в його команді, він зміг досягти ще більшого. У компанії JTI наше лідерське мислення зосереджене на довірі й наданні можливості кожному працівнику розвиватися та процвітати протягом усієї кар’єри. У JTI кожен може розвиватися шляхом функціонального переміщення, розвитку більшої кількості навичок у межах своєї поточної спеціалізації або зміни місця роботи, як це сталося з Юєю.

Інновації та сталий розвиток
Як менеджер з інновацій, Юя стежить за розробкою нових продуктів і є частиною команди, яка створює та розробляє рішення для адаптації до майбутніх змін. «Для мене процес навчання та обмірковування того, що ми можемо зробити для майбутнього, є найзахоплюючою частиною, — каже він.— 

Беручи до уваги нашу орієнтацію на майбутнє, у компанії JTI ми завжди прагнемо до прогресу й водночас сталішого розвитку. Наразі ми скоротили викиди CO2 на 27 %, кількість відходів — на 15 %, а використання води — на 16 %. Ми скоротили споживання енергії на 5 %, а та енергія, яку ми використовуємо, на 30 % походить із відновлюваних джерел. І ми не збираємося зупинятися на цьому. Крок за кроком ми впроваджуємо принципи сталого розвитку повсюдно у своїй діяльності».

Yuya
Innovation Manager, HQ 

Дивитися вакансії у цій категорії