Alătură-te ideii lui Maria

Ce fac. De ce îmi place.

"Responsabilitatea mea principală este evaluarea și selectarea tutunului pentru snusurile noastre tradiționale suedeze. Mai mulți factori influențează gustul și caracterul unei frunze de tutun - mă asigur că alegem tutunul cu cele mai bune calități și caracterul potrivit. Mai mult, ca parte a unei mici echipe de cercetare și dezvoltare din Suedia, am avantajul de a fi implicată în dezvoltarea completă a produsului în sine.

Sunt alături de JTI (pe atunci Gallaher) din 2002. Posibilitatea de a mă dezvolta la nivel personal într-un rol care mă provoacă și îmi permite să fiu creativă mă face să cred că am înainte un viitor îndelungat la JTI.”
 

Maria, Blend & Sensory Manager, Suedia

Ce facem

Creăm cel mai bun viitor posibil pentru afacerea noastră, valorificând știința și cercetarea care împing limitele...

Echipa Scientific & Regulatory Affairs (SRA) sprijină creșterea și sustenabilitatea afacerii noastre prin introducerea de cunoștințe științifice și îndrumări în modul în care acționăm în dezvoltarea de produse și reglementarea din întreaga lume. SRA este în prima linie atunci când vine vorba de monitorizare și raportare cu privire la evoluțiile de reglementare care afectează produsele noastre.

Funcția noastră de cercetare și dezvoltare este, de asemenea, esențială pentru asigurarea succesului pe termen lung al afacerii noastre. Ne asigurăm că toate produsele noastre sunt de cea mai bună calitate posibilă, inovatoare, pe deplin conforme și disponibile la un cost optim - atât astăzi, cât și în viitor. 
 

Vizitează site-ul JT Science

Ți se potrivește?

Vei avea o minte extrem de științifică și viziunea de a găsi diverse aplicații pentru descoperirile și cercetările tale. Ideea de a deschide un nou drum într-o industrie globală te inspiră și te energizează.

Vei accepta setul nostru unic de provocări cu o abordare creativă, dar pragmatică, cu conștiința faptului că ești în fruntea succesului nostru pe termen lung.

Joburi din această categorie

Salvează categoria ca RSS Feed