O călătorie din Japonia până la Geneva, care i-a schimbat viața

„JTI este ca o casă colorată — alcătuită din diverse forme care se potrivesc bine împreună.” 

La JTI, veți avea ocazia de a cunoaște oameni din diverse medii culturale. Cultura noastră incluzivă înseamnă că toată lumea se poate simți binevenită în cadrul echipei noastre globale și diverse.

Yuya și-a început cariera la JT Group, în Japonia, în 2010, apoi s-a transferat la JTI, iar în 2016 s-a mutat la Geneva. A fost ceva care chiar mi-a schimbat viața! De la limbă până la cultură și modul de lucru, totul s-a schimbat. Ceea ce a făcut diferența și l-a ajutat în această mutare a fost sprijinul și asistența pe care le-a primit din partea colegilor săi, care au devenit rapid cercul de prieteni al lui Yuya. Datorită acestui lucru și a culturii din echipa sa, a reușit să crească mai mult. La JTI, mentalitatea noastră de conducere se concentrează pe încredere și pe impulsionarea fiecărui angajat, în ideea de a se dezvolta și prospera pe parcursul carierei. Toată lumea se poate dezvolta în cadrul JTI, printr-o mutare în altă funcțiune, prin dezvoltarea mai multor competențe în cadrul rolului actual sau prin schimbarea locului, precum Yuya.

Inovație şi sustenabilitate
În calitate de Manager Inovaţie, Yuya supraveghează dezvoltarea de noi produse și face parte din echipa care imaginează și proiectează soluții pentru a se adapta la schimbările viitoare. „Procesul de a învăța și de a ne gândi la ce putem face pentru viitor este cea mai interesantă parte pentru mine”, spune el. 

La JTI, ne străduim întotdeauna să progresăm și, în același timp, ne orientăm ferm către un viitor mai sustenabil. Până în prezent, ne-am redus emisiile de CO2 cu 27%, deșeurile cu 15% și consumul de apă cu 16%. În plus, ne-am redus consumul de energie cu 5%, iar din energia pe care o folosim, 30% provine din surse regenerabile. Și nu ne oprim aici. Pas cu pas, integrăm sustenabilitatea în tot ceea ce facem.

Yuya
Innovation Manager, HQ 

Joburi din această categorie