Un loc de explorare a laturii voastre creatoare

La JTI, este ca și cum ai merge pe bicicletă — mișcarea constantă vă permite să vă  îndepliniți obiectivele.” 

La JTI este întotdeauna loc pentru a evolua în  carieră, printr-o mutare în altă funcțiune, prin dezvoltarea mai multor competențe în cadrul unui rol actual sau prin schimbarea locației. În 2022, 13% dintre angajații noștri și-au schimbat rolul și au descoperit posturi noi.

Elena este un suflet creativ și se definește ca fiind artistă. În calitate de Consumer Experience Manager la JTI, ea explorează această creativitate în cadrul muncii sale de zi cu zi, imaginând noi concepte, generând conținut amuzant și elaborând povești emoționante pentru a crea experiențe de brand relevante. După ce și-a început cariera la JTI în Spania ca Digital Consumer Experience Manager, Elena s-a mutat la sediul JTI din Geneva, în 2021, unde a găsit același sprijin, prietenie și cultură pozitivă transmise zilnic de echipa sa. 

Împlinire personală
La JTI, vă oferim spațiul necesar pentru a fi exact cine sunteți; ne încurajăm angajații și suntem hotărâţi să menţinem un mediu deschis și primitor în toate birourile noastre din întreaga lume, unde vă puteți urma întotdeauna pasiunea și vă puteți pune în valoare abilitățile, precum Elena. „Sunt norocoasă pentru că lucrez în marketing, așa că am o mulțime de oportunități de a-mi folosi creativitatea și gândirea neconvențională în munca mea de zi cu zi.”

Elena 
RRP Consumer Experience Manager, HQ 

Joburi din această categorie