O cultură a autonomiei

„JTI este ca un ceas automat — fiecare piesă individuală joacă un rol crucial.” 

La JTI nu vă veți simți ca o simplă rotiță în mașinărie. Dorim să ne asigurăm că fiecare membru al echipei noastre prosperă, folosindu-și perspectivele unice pentru a atinge un obiectiv comun.

Excursionist, alergător și jucător de squash, Jean-Paul — sau JP, așa cum îi spunem noi — lucrează la JTI de 12 ani. În calitate de Manager Categorii Globale, după spusele sale, este responsabil de „aducerea exteriorului înăuntru”: găsește parteneri valoroși care corespund nevoilor și așteptărilor oamenilor de la JTI și selectează furnizorii de servicii externe care lucrează cu noi la multe tipuri diferite de proiecte. Care este partea sa preferată? Văzând rezultatele de succes ale colaborărilor pe care le-a creat — „Îmi place foarte mult să pot influența o acțiune care are impact pentru companie.” La JTI, promovăm o cultură agilă a autonomiei, care încurajează transparența și învățarea. Capacitatea noastră de a ne adapta la schimbările constante din mediul înconjurător înseamnă că putem oferi o valoare deosebită cu o viteză record.

Diversitate şi incluziune
Lucrând la numeroase proiecte, JP întâlnește mulți oameni diferiți și este fascinat de diferitele culturi și povești ale celor de la JTI. El spune că, la JTI, cel mai mult îi place „posibilitatea de a lucra cu oameni cu adevărat internaționali, din culturi diferite — având ocazia de a interacționa cu ei, dar și de a înțelege modul în care se comportă și așteptările lor. Cred că acest lucru mă îmbogățește în fiecare zi și totodată îmi place foarte mult.” Cultura noastră incluzivă înseamnă că toată lumea se poate simți binevenită în cadrul echipei noastre globale și diverse.

Jean-Paul
Global Category Manager Services, HQ

Joburi din această categorie