Alătură-te ideii lui Laurențiu

Ce fac. De ce îmi place.

"Mă bucur mult că am luat decizia de a lucra ca inginer de automatizare la JTI, pentru că am ocazia să pun în practică ceea ce am studiat la facultate și este exact pentru ce eram pregătit - este munca la care am visat. Pe lângă automatizare, reușesc să gestionez tot felul de alte proiecte, dar principala mea responsabilitate este să fac totul să funcționeze, în timp ce adevărata provocare este a face ca totul să funcționeze și mai bine. Asta îmi place cel mai mult.” 

Laurențiu, Automatization & Technical Projects, România

Ce facem

Ne asigurăm că angajamentul nostru fără compromisuri față de calitate este dublat de funcții operaționale precise...

Tutunul este cea mai cultivată cultură nealimentară din lume, dar este nevoie de abilități importante pentru a obține în mod constant tutun de cea mai înaltă calitate și cu gustul cel mai potrivit pentru brandurile noastre.

Avem 25 de unități care fabrică produsele noastre în întreaga lume - este o operațiune de mare viteză, care funcționează 24 de ore pe zi și care trebuie să satisfacă fără greș cererea și livrarea, prin rețele complexe și extrem de eficiente.

Ți se potrivește?

Vei fi un gânditor agil și adaptabil în fața cerințelor în continuă schimbare. Atenția ta pentru detalii și capacitatea de a îmbunătăți eficiența vor face diferența între mărcile noastre emblematice și alternativele inferioare. Oriunde te-ai afla în cadrul lanțului de producție și aprovizionare, vei putea să te bucuri de diferența tangibilă pe care o faci pentru afacerea noastră și comunitățile din jur.

Salvează categoria ca RSS Feed
Rezultatele căutării pentru "". Pagina 1 din 1, rezultate de la 1 la 3 din 3
Titlu Domeniu profesional Țară Oraș Locație
Resetare
Customs Manager/Import and Export Manager/Tax Manager - Malvar, Batangas Production Philippines Malvar, Batangas Malvar, Batangas, BTG, PH, 4233
Informatica Developer
Informatica Developer Information Technology Philippines Taguig City
Information Technology Philippines Taguig City Taguig City, 00, PH, 0000
Tax Stamps Specialist (Materials Planning) 1
Tax Stamps Specialist (Materials Planning) 1 Supply Chain Philippines BGC, Taguig City
Supply Chain Philippines BGC, Taguig City BGC, Taguig City, 00, PH, 1634