Калейдоскоп перспектив і досвіду

«Компанія JTI схожа на калейдоскоп: тут ціняться різні точки зору й досвід».

Від грошового заохочення до номінації на корпоративну нагороду Inspire Awards: ми надаємо своїм колегам безліч способів відчути гордість одне за одного та подякувати окремим особам і командам за те, що вони перевищують визначені рамки.

Для Міріам це було кохання з першого погляду, адже свою кар’єру в компанії JTI вона почала як стажерка понад сім років тому. Коли вона приєдналася до JTI після навчання в університеті на посаді бізнес-інженера й відкрила для себе заводи JTI, використовувані на них технології, методи роботи, темпи виробництва, то вона зрозуміла, що це місце саме для неї. Сьогодні Міріам працює на тому ж виробничому майданчику у Швейцарії в команді відділу передового міжнародного виробництва та відповідає за підтримку заводів, підвищення ефективності та продуктивності. Це означає постійну співпрацю з різними командами й відділами, а також подорожі по всьому світу. Чи то в Танзанії, Польщі або на Тайвані, вона завжди почувається як вдома, коли зустрічається з колегами з усього світу: «Ми як велика родина; не має значення, з ким ти розмовляєш, тобі завжди раді». 

Різноманітність та інклюзивність
Якщо ви прагнете розвиватися в середовищі, де можна працювати з різними людьми та дізнаватися різні точки зору, відчуваючи при цьому свободу бути собою, тоді компанія JTI — місце саме для вас. Компанія JTI, яка налічує 46 000 співробітників по всьому світу, процвітає завдяки своїй різномантності. Ми гарантуємо справедливу оплату праці, забезпечуємо групи підтримки співробітників і просуваємо культуру відкритості та привітності, тим самим роблячи інклюзивність нашим пріоритетом».

Miriam 
IWS Regional Manager, Global Manufacturing Excellence, Switzerland  

Дивитися вакансії у цій категорії