Perspektif ve deneyim kaleydoskopu

“JTI, kaleydoskop gibidir; önemli olan farklı perspektifler ve deneyimlerdir”.

Parasal takdirden iş arkadaşlarının oylarıyla belirlenen Inspire Awards adaylığına kadar, iş arkadaşlarımızın birbirlerinden ne kadar gurur duyduklarını göstermelerinin ve beklenenden fazlasına ulaşan bireylere ve ekiplere teşekkür etmelerinin birçok yolu vardır.

Miriam’a göre ilk görüşte aşk, kariyerine 7 sene önce JTI’da stajyer olarak başladığında karşısına çıktı. İş Mühendisliği dalında üniversite eğitimini tamamladıktan sonra JTI’ya katıldığında JTI’ın fabrikalarını, teknolojisini, makinelerini, üretim hızını keşfetti ve buranın kendisi için ideal olduğunu anladı. Miriam bugün, İsviçre’de aynı üretim tesisinde Global Üretim Mükemmeliyeti ekibinde çalışmaktadır ve fabrikalara destekten, verimliliğin düzenlenmesi ve üretimin artırılmasından sorumludur. Bu da düzenli olarak farklı ekipler ve departmanlarla çalışmak ve dünyanın dört bir yanına seyahat etmek anlamına gelir. Tanzanya, Polonya veya Tayvan olsun, Miriam, global olarak iş arkadaşlarıyla karşılaştığında kendini “eve dönmüş” gibi hissettiğini belirtiyor: “Büyük bir aile gibi; kiminle konuştuğunuz önemli değil, her zaman sıcak karşılanırsınız.”

Çeşitlilik ve Kapsayıcılık​
Çok çeşitli insanlarla çalışabileceğiniz, farklı bakış açılarını keşfedebileceğiniz ve bir o kadar da kendinizi özgür hissedeceğiniz bir ortam arıyorsanız, JTI sizin için doğru yer. Dünyanın dört bir yanında 46.000 çalışanıyla JTI, bu çeşitliliği ile başarıya ulaşmaktadır. Eşit ücret garantisi, Çalışan Kaynak Gruplarının desteği, açık ve samimi bir kültür teşviki ile kapsayıcılık bizim için önceliklidir.

Miriam 
IWS Regional Manager, Global Manufacturing Excellence, Switzerland  

Bu kategorideki işleri izle