Alătură-te ideii lui Edgar

Ce fac. De ce îmi place.

"Cum ar putea cineva să fie entuziasmat de legi? Legile sunt plictisitoare, nu? Desigur, nu este așa. La JTI vezi cu adevărat cum legile prind viață - este genial! Se întâmplă atât de multe - reglementare, distribuție, marketing, colaborarea cu autoritățile - și avem parte de nenumărate experiențe de învățare.

Din perspectiva unui avocat, la JTI m-am simțit întotdeauna liber să-mi ofer părerea. Este un sentiment foarte plăcut. Datorită responsabilității pe care o primesc pentru a-mi exercita profesia, ajut afacerea să crească făcând lucrurile corect - și acest lucru este fundamental pentru mine. Ceea ce JTI ne oferă tuturor este siguranța în munca pe care o facem. Fie că vrei să rămâi pe o piață locală sau să ai o carieră internațională, ești respectat și observat cu atenție.”
 

Edgar, Legal and Corporate Affairs Manager, Mexic

Ce facem

Creăm soluții juridice pozitive și solide, care sunt în conformitate cu reglementările care se schimbă de la an la an și de la țară la țară...

Echipele noastre juridice se asigură că respectăm nu doar reglementările complexe din întreaga lume, ci și propriile principii și standardele înalte pe care ni le stabilim întotdeauna.

Colegii din echipa Compliance sunt cei care se asigură că fiecare aspect al culturii companiei reflectă valorile noastre prin proiectarea, implementarea și monitorizarea programelor cheie de conformitate.

Echipa noastră Regulatory Affairs este responsabilă pentru modificările de reglementare care au un impact specific asupra industriei noastre. În cele din urmă, ei decid modul în care diferite fluxuri de influență ar putea avea impact asupra viitorului nostru mediu de operare.

Ți se potrivește?

A fi parte din echipa Legal a JTI înseamnă mult mai mult decât dacă ai sau nu o diplomă în drept. Va trebui să poți înțelege funcționarea complexă a afacerii și industriei noastre, promovând succesele și angajamentele noastre într-un cadru legal strict. Vei putea lucra autoritar, dar și creativ, combinând circumstanțele schimbătoare cu convingerea care ne permite să rămânem fideli principiilor noastre de bază și să ne protejăm compania împotriva amenințărilor legale.

Joburi din această categorie

Salvează categoria ca RSS Feed