Fiecare provocare poate fi o oportunitate

„JTI este ca o echipă de navigatori — există întotdeauna un adevărat spirit de echipă și determinarea de a face lucrurile să se întâmple.” 

Aici, la JTI, succesul este cu siguranță un efort de echipă. De la regiuni la piețe și trecând prin diferite funcțiuni, încurajăm colaborările cu diverse talente și proiectele interfuncționale.

Faceți cunoștință cu Tom, șeful echipei noastre juridice din Canada, care, în afara serviciului, se distrează alergând la semimaratoane și petrecând timp de calitate cu cele două fiice ale sale. Tom se simte motivat de faptul că are o influență pozitivă asupra afacerii, de natura provocatoare a domeniului și de oportunitățile internaționale de la JTI, care l-au dus din Marea Britanie la sediul central din Geneva și acum în Canada, în cei 11 ani petrecuți în cadrul companiei. 

„În calitate de șef al echipei juridice aici în Canada, mă implic în cele mai serioase provocări de reglementare cu care ne confruntăm”, spune Tom, „Este important, în special pe o piață ca aceasta, care este atât de puternic reglementată, ca departamentul juridic să joace un rol central în toate deciziile strategice. Căutăm oportunități, căutăm să accelerăm creșterea, dar, bineînțeles, căutăm să ne asigurăm că tot ceea ce facem este în perfectă conformitate.” 

Mândria de a face parte dintr-o echipă / Leadershipul de susținere
„La JTI se întâmplă multe, dar există întotdeauna un adevărat spirit de echipă și determinarea de a realiza lucruri. Oriunde mergeți în cadrul JTI, există această aură — avem oameni deștepți, simpatici şi motivați, care chiar fac o diferență uriașă în viața de zi cu zi a tuturor la locul de muncă.” La JTI, aducem împreună angajați cu potențial ridicat și lideri cu experiență pentru a oferi îndrumare și sprijin valoros în ideea unei conduceri de succes și dezvoltării carierei angajaților noștri. 

Tom
Legal Director, Canada

Joburi din această categorie