Alătură-te ideii lui Roger

Ce fac. De ce îmi place.

"Sunt la JTI de nouă ani și am acumulat o mulțime de abilități de când m-am alăturat echipei. Formarea și dezvoltarea fac parte din viața de aici - am finalizat programul JTI Americas Leadership și în prezent studiez pentru un MBA.

Alături de o echipă minunată, am sarcina de a mă asigura că toate serviciile IT pentru Benelux sunt planificate, bugetate, aliniate și executate corect în intervalul de timp convenit, îndeplinind cerințele și standardele de calitate. Mă simt privilegiat să lucrez în echipă cu oameni dedicați, pasionați și entuziaști. Cu toții sunt întotdeauna dispuși să ajute și să-și împărtășească cunoștințele, ceea ce duce la o atmosferă excelentă de lucru.”

Roger, IT Manager, Benelux

Ce facem

Implementăm soluții IT proactive la o scară globală în creștere, simplificând în același timp munca oamenilor...

Echipele noastre IT conectează operațiunile la nivel global, oferind instrumentele , serviciile și asistența IT necesare pentru ca oamenii noștri să-și atingă obiectivele. Lucrează în avangarda tehnologiei pentru a le oferi oamenilor noștri un avantaj competitiv.

Credem că răspunsul la creșterea productivității noastre constă în simplificarea relațiilor noastre cu tehnologia și reducerea impactului acesteia asupra mediului.

Ți se potrivește?

Vei gândi și vei da dovadă de inventivitate, găsind posibilitățile de aplicare reală a ultimelor progrese tehnologice IT. Îți vei aminti întotdeauna că oamenii sunt în centrul a tot ceea ce implementezi.

Indiferent dacă ceea ce faci are impact asupra funcționării zilnice a oamenilor noștri sau a afacerii, vei juca un rol esențial în asigurarea faptului că firma are sistemele și soluțiile pentru a obține rezultate.

Joburi din această categorie

Salvează categoria ca RSS Feed