Alătură-te ideii lui Bissan

Ce fac. De ce îmi place.

"Pașaportul meu este plin de vize! Din Iordania până în Iran, Africa și Japonia: am călătorit în toată lumea cu JTI. Când eram copil, am visat să călătoresc prin lume și JTI mi-a dat această șansă - tot ce am avut de făcut a fost să fiu deschisă la oportunitate. Ceea ce îmi place cel mai mult aici este mediul multicultural și multinațional. Acest lucru îți permite să înveți și să interacționezi zilnic cu noi culturi și să îți extinzi rețeaua profesională.

La JTI, ești apreciat indiferent de unde vii sau unde vrei să mergi. Am început să mă ocup de finanțe, dar mi-am dat seama repede că nu era pentru mine: mă vedeam mai degrabă lucrând cu oamenii. M-am simțit confortabil exprimând acest lucru și așa că mutarea mea către People & Culture (anterior HR) a fost aprobată cu bucurie. Acum sunt Global Mobility Manager la sediul nostru din Geneva și de aici, cine știe? Cert este că JTI îmi oferă oportunitățile perfecte pentru a-mi dezvolta viitoarea carieră.”

Bissan, Global Mobility Manager, HQ Elveția

Ce facem

Făurim cariere importante și pline de satisfacții pentru mii de persoane care construiesc succesul nostru...

Echipele noastre People & Culture (anterior HR) se află în centrul culturii companiei noastre premiate: atragerea, dezvoltarea, recompensarea și păstrarea angajaților de calitate pentru a se alinia strategiei noastre generale și nevoilor imediate.

În linii mari, am împărțit People & Culture în Talent Management, Compensation & Benefits, Learning & Development și People & Culture Business Partners. Toate aceste departamente se asigură că, indiferent de locul în care operăm în lume, avem oamenii potriviți, cu abilitățile potrivite, la locul potrivit, la momentul potrivit.

Ți se potrivește?

Fie că te asiguri că modul în care ne gestionăm și recompensăm oamenii este eficient și atractiv, fie că recrutezi viitoarea generație de angajați JTI, vei avea un al șaselea simț pentru identificarea talentelor individuale care corespund valorilor noastre esențiale. Vei avea entuziasmul și compasiunea de a-i duce atât pe ei, cât și afacerea noastră către succes.

Energia și hotărârea de a face ceea ce este potrivit pentru angajații noștri vor fi însoțite de o abordare meticuloasă de a face ceea ce trebuie pentru afacerea noastră, asigurându-te că atât colegii, cât și afacerea prosperă împreună.

Joburi din această categorie

Salvează categoria ca RSS Feed