Ce facem

Credem că oamenii foarte calificați și talentați stau la baza succesului unei companii și ne-am asumat misiunea de a-i sprijini pe cei care preiau controlul asupra carierelor pline de semnificație și satisfacții, pe care și le construiesc la JTI.

Le dăm angajaților posibilitatea de a fi cea mai bună versiune a lor și a obține performanțe ridicate prin cultivarea unei viziuni organizaționale centrate pe oameni și oferirea unei experiențe excepționale pe parcursul întregii cariere în cadrul JTI.

Misiunea noastră este de a transforma JTI într-un arhitect al talentelor, în care capacitatea de a atrage, angaja, alinia, dezvolta și păstra talentele de înaltă performanță este integrată pe tot parcursul ciclului de viață al angajaților. Fie că este vorba de managementul talentelor, de învățare și dezvoltare sau de orice alt domeniu de expertiză People & Culture, ne asigurăm că, indiferent unde ne desfășurăm activitatea în lume, avem oamenii potriviți, cu competențele potrivite, la locul şi momentul potrivit.

Simţiţi că este vorba de dvs.?

Fie că vă asigurați că modul în care ne gestionăm și recompensăm oamenii este eficient și atractiv, fie că recrutați următoarea generație de angajați JTI, veți avea al șaselea simț pentru a descoperi talentele care întruchipează valorile noastre de bază.

Dorința și determinarea dvs. de a face ce este bine pentru angajații noștri se va potrivi cu abordarea dvs. meticuloasă de a face ce este bine pentru afacerea noastră, asigurându-vă că ambele prosperă în tandem.

Sunteți gata să aflați unde vă poate duce călătoria cu JTI? Candidaţi chiar acum pentru a vă înscrie în echipa noastră.

Joburi din această categorie