Fiecare zi este o nouă aventură

„JTI este ca un tren — vagoane diferite, dar toate călătoresc în aceeași direcție”. 

Cu 46.000 persoane în întreaga lume, JTI prosperă prin diversitatea sa și a făcut din incluziune o prioritate de top. Aici, sunteți liberi să fiți voi înșivă, contribuind în același timp la un obiectiv măreţ.

Faceți cunoștință cu Milan, care tocmai a sărbătorit o etapă importantă — 10 ani de lucru la JTI. „Când vin la birou, nu știu niciodată ce se poate întâmpla”, spune el despre slujba sa de International Key Account Manager. Călătoriile pe tot globul fac parte integrantă din responsabilitățile sale zilnice, la fel ca și întâlnirile cu oamenii — și exact asta îi place. După ce și-a schimbat locul de muncă de mai multe ori pe durata carierei sale la JTI, este fericit că a fost impulsionat să descopere noi provocări și locuri, iar acum simte că a crescut foarte mult de când s-a angajat. „Am început activitatea de marketing la JTI în 2011, într-un mediu complet diferit de cel în care lucrez acum. Am reușit să schimb diferite funcții, departamente și piețe în ultimii 10 ani. Acest lucru vă permite să vă dezvoltați ca persoană și să aveți mai multă încredere în a vă asuma o nouă provocare.”

Posibilități de învățare
La JTI, direcția carierei este în mâinile voastre, cu oportunități de a învăța de la alții în orice moment. De la programele de mentorat și coaching la promovarea muncii în echipă și feedbackul managerilor, învățarea colaborativă alimentează intens modul nostru de lucru. Întotdeauna te vei simți susținut pentru a progresa în rolurile actuale și viitoare.

Milan
International Key Account Manager, Global Travel Retail, HQ 

Joburi din această categorie