Centrul nostru GBS (Servicii de Afaceri Globale) din Sankt Petersburg este unul dintre cele trei hub-uri globale pe care le-am deschis în Rusia, Polonia și Filipine pentru a ne eficientiza operațiunile globale și a oferi consultanță și analize sofisticate pentru afacerile noastre din întreaga lume.

La JTI, aveți cu adevărat multe oportunități. „Lucrând în domeniul lanțului de aprovizionare și al serviciilor de afaceri globale, ajungi să lucrezi la scară globală cu mai multe părți interesate”. Suntem mândri de conexiunile noastre globale și am fost recunoscuți public ca fiind una dintre cele mai apreciate 20 organizații de servicii partajate și GBS (Servicii de Afaceri Globale) din 2021.

Căutăm mereu minți strălucite dornice să lucreze cu oameni pasionați din întreaga lume pentru a se alătura echipei noastre globale și multinaționale. Așadar, dacă sunteți gata să preluați controlul asupra carierei dvs. și să aflați unde vă poate duce o călătorie cu JTI, aplicați acum pentru a vă alătura echipei noastre.

Rezultatele căutării pentru "". Pagina 1 din 1, rezultate de la 1 la 4 din 4
Titlu Domeniu profesional Țară Oraș Locație
Resetare
Legal Manager, Petro
Legal Manager, Petro Legal Russian Fed. St. Petersburg
Legal Russian Fed. St. Petersburg St. Petersburg, SPE, RU, 12345
Специалист по кадровому делопроизводству, GBS St.Petersburg Human Resources Russian Fed. Saint-Petersburg Saint-Petersburg, SPE, RU, 123456
Координатор по торговому маркетингу, Санкт-Петербург Sales Russian Fed. St. Petersburg St. Petersburg, SPE, RU, 12345
Бухгалтер по расчету заработной платы, GBS St.Petersburg Human Resources Russian Fed. Saint-Petersburg Saint-Petersburg, SPE, RU, 123456