Preluați controlul asupra parcursului vostru profesional

„La JTI, este ca și cum ai merge la sală dificil, dar satisfăcător”.

Toată lumea se poate dezvolta în cadrul JTI, printr-o mutare în altă funcțiune, dezvoltarea mai multor competențe în cadrul rolului lor actual sau chiar prin schimbarea locației. În 2022, 13% dintre angajații noștri și-au schimbat rolul și au descoperit posturi noi. Acest tip de mobilitate este frecvent la JTI, unde încurajăm gândirea pozitivă și le dăm angajaților posibilitatea de a prelua controlul carierei lor.  
 
Mateusz s-a alăturat JTI în calitate de specialist în Lanțul Global de Aprovizionare și Servicii pentru Clienți, în martie 2020, chiar înainte de carantina generalizată pentru Covid-19. Era o perioadă dificilă pentru a începe activitatea pe un post nou! După numai nouă luni, a fost promovat în funcția de Șef de Echipă, iar acum este responsabil pentru susținerea funcțiunilor, piețelor și clienților la nivel global. Fiind o persoană sociabilă, Mateusz crede că „lucrul cu oamenii este cel mai plăcut, iar faptul de a fi înconjurat de oameni care sunt întotdeauna gata să te sprijine” a fost cheia succesului său în cei trei ani petrecuți la JTI.
 
Servicii de Afaceri Globale (GBS)
La JTI, aveți cu adevărat multe oportunități. „Pentru că ne desfășurăm activitatea în domeniul lanțului de aprovizionare și al serviciilor de afaceri globale, avem ocazia să lucrăm la scară globală / în toată lumea”, spune Mateusz. „Faptul că avem ocazia să lucrăm cu atât de multe părți interesate la nivel global, nu doar interne, ci și externe, este cel mai bun lucru pe care aș dori să îl evidențiez despre munca în cadrul GBS.” Suntem mândri de conexiunile noastre și am fost recunoscuți public ca fiind una dintre cele mai apreciate 20 organizații de servicii partajate și GBS (Servicii de Afaceri Globale) din 2021.

Mateusz
GSC & Customer Service Team Lead, GBS, Poland 

 

Joburi din această categorie

Not found what you are looking for? Join our community and tell us a bit about yourself, and we'll keep you informed about upcoming events and opportunities that match your interests.