Alătură-te ideii lui Janine

Ce fac. De ce îmi place.

"Îmi place întotdeauna să abordez o nouă provocare și, când a venit oportunitatea de a lucra în străinătate, am răspuns afirmativ cu entuziasm. Până acum, am lucrat în Elveția, Sudan și Tanzania, iar acum sunt în Etiopia pentru a ajuta la integrarea în urma unei noi achiziții. Este o călătorie extraordinară! Dacă performezi bine, îți place mobilitatea și cauți o carieră internațională, JTI este o companie care oferă adesea multe oportunități provocatoare.

Oriunde am fost cu JTI, am reușit să aducem schimbări pozitive - cum ar fi condiții mai bune în fabricile noastre și sprijinirea angajaților noștri. Aici există cu adevărat un sentiment de deschidere și cooperare. Nu contează cine ești sau de unde vii, lucrăm cu toții împreună pentru a atinge un obiectiv comun.”

Janine, CFO, Etiopia

Ce facem

Minimizăm riscurile și optimizăm fluxul de numerar pentru o companie care operează pe 120 de piețe globale...

Echipele noastre de Finance sunt coloana vertebrală a organizației noastre. Fie ca parte a echipei Finance la nivel central, de piață sau ca membru al uneia dintre cele cinci echipe globale Business Service Centers, sunt responsabile pentru gestionarea tuturor tranzacțiilor monetare și a raportării, planificării, analizei și controalelor financiare.

Departamentul nostru de taxe navighează dinamic în complexitatea domeniului lor, cu scopul de a ne sprijini afacerea la nivel global. Trezoreria gestionează averea noastră și joacă un rol cheie în relațiile noastre cu părțile interesate financiare externe, asigurându-ne că putem continua să investim în mod responsabil.

Ți se potrivește?

Vei fi în poziția din care vei putea vedea cum finanțele pot avea impact asupra unei companii multinaționale atât la nivel macro, cât și la nivel micro - îți va plăcea să lucrezi în acest mediu complex, asigurându-te că faci totul cu o atenție strictă la detalii. Atât cunoștințele locale, cât și direcția strategică solidă vor juca un rol critic în modul în care abordezi fiecare nouă provocare.

Căutăm, de asemenea, persoane care pot transforma cifrele în strategii clare, care pot fi puse în practică, asigurându-ne că munca ta rezonează în toate domeniile necesare ale companiei cât mai eficient posibil.

Joburi din această categorie

Salvează categoria ca RSS Feed