Starea de bine a oamenilor are prioritate

„JTI este ca o familie — mereu te simți sprijinit.” 

Abordarea noastră centrată pe angajat asigurăncă toți membrii familiei JTI se simt susținuți în viața profesională și personală.

Faceți cunoștință cu Keri — iubitoare de natură, mamă fericită și Director Regional de Finanțe la sediul JTI, cu o experiență de 13 ani în cadrul companiei. În rolul său la JTI, Keri supraveghează performanța financiară a regiunii Europa de Est. Își aduce propria experiență și cunoștințele despre dinamica pieței în fiecare decizie luată de echipă și se bucură cu adevărat de modul în care diversitatea acesteia contribuie la dezvoltarea afacerii, prin perspectivele diferite ale membrilor. 
Trăind departe de rude, Keri a descoperit că JTI a devenit o adevărată rețea de sprijin, cu oameni din întreaga lume care se ajută reciproc, împreună cu organizația însăși. Lucrul pe care îl apreciază cel mai mult la JTI este posibilitatea de a găsi un echilibru adecvat între viața profesională și cea personală. Consideră că exact acest echilibru și atenția acordată stării de bine îi alimentează performanța la locul de muncă.

Starea de bine
Mereu te vei simți sprijinit la JTI. Începând cu 2022, am adoptat o politică globală de promovare a unor noi modalități de lucru care să garanteze că fiecare angajat se poate bucura de flexibilitatea necesară pentru a-și găsi echilibrul ideal între viața profesională și cea personală. Pentru Keri, programul de lucru flexibil, modelul nostru hibrid de lucru cu jumătate din timp de la domiciliu (50/50) și sprijinul pentru îngrijirea copiilor fac diferența și, în opinia ei, „chiar le dau putere mamelor care lucrează”.

Keri
Finance Director, Eastern Europe, HQ

Joburi din această categorie