Fiecare provocare este o șansă de a învăța

„JTI este ca un zbor de cursă lungă — o călătorie palpitantă care vă duce la destinația aleasă”. 

De la implementarea unor metode agile de lucru până la operarea unor schimbări digitale strategice și abordarea unor noi standarde industriale, luăm fiecare provocare ca pe o oportunitate de a ne dezvolta.

Faceți cunoștință cu José, a cărui carieră de 14 ani la JTI i-a permis să experimenteze multe proiecte interesante, de la IT în Spania la Marketing și Operațiuni Digitale în Elveția. În prezent, stabilit în Elveția în calitate de Manager CX & Digital, José continuă să se bucure de provocările inerente activității într-o industrie reglementată, de inovarea constantă și de sentimentul de a contribui la „un obiectiv măreţ”. Cea mai frumoasă amintire de la JTI? Și-a creat o rețea fabuloasă de prieteni, de-a lungul anilor, în toate țările pe care le-a explorat pe parcursul carierei sale. De la regiuni la piețe și trecând prin diferite funcții, încurajăm colaborările cu diverse talente și proiectele interfuncționale.

Împlinire şi încredere 
José se bucură cu adevărat de cultura care îi permite să încerce și că nu îi este frică de eșecuri. El spune că unul dintre principalele lucruri pe care le-a învățat la JTI este reziliența. „Când învățați din greșeli și din provocări, puteți îndeplini obiective mărețe — puteți merge mai departe și realiza lucruri minunate.” 

Jose
CX & Digital Manager, Switzerland 

Joburi din această categorie