Alătură-te ideii lui Kevin

Ce fac. De ce îmi place.

"La JTI nu avem niciodată o zi de muncă plictisitoare. Apar mereu noi provocări, care îmi stimulează gândirea analitică și îmi lărgesc perspectivele. Îmi place faptul că pot învăța ceva nou în fiecare zi - e o recompensă în sine. În calitate de fost diplomat comercial internațional cu un interes deosebit pentru politicile publice, apreciez oportunitățile de a face parte din imaginea de ansamblu și de a contribui la viitorul pe termen lung al afacerii și al societății în care operăm.”

Kevin, Corporate Affairs Manager, Taiwan

Ce facem

Modelăm proactiv mediul de operare pentru o afacere globală confruntată cu un set unic de provocări de reglementare...

Echipele noastre de Corporate Affairs & Communications promovează reputația, principiile și pozițiile JTI prin intermediul comunicărilor interne și externe, cooperând cu guvernele și organismele publice în acest proces. Accesul spre exterior prin canalele tradiționale și social media este o parte integrantă a strategiei noastre de comunicare corporativă pentru a împărtăși opiniile și pozițiile companiei noastre cu publicul larg. Indiferent dacă comunicăm realizările privind sustenabilitatea lanțului nostru de aprovizionare, publicăm o declarație din partea conducerii companiei noastre sau ne împărtășim experiența calificată pe un subiect de reglementare, echipele noastre CA&C se asigură că JTI vorbește cu o voce unificată în interiorul și în afara companiei.

Ți se potrivește?

Vei avea posibilitatea de a înțelege problemele complexe și de ansamblu care influențează afacerea noastră și întreaga lume. Și nu doar atât, dar le vei putea canaliza către schimbări semnificative folosindu-ți abilitățile excelente de comunicare și viziunea strategică.

Indiferent dacă scrii unui anumit organism guvernamental, colaborezi cu comunitățile locale într-un proiect de caritate sau lucrezi cu o agenție de design pentru conținut web intern / extern, vei putea să le transmiți angajamentul nostru față de principiile de bază care ne ghidează afacerea.

Joburi din această categorie

Salvează categoria ca RSS Feed