Alătură-te ideii lui Jennifer

Ce fac. De ce îmi place.

"Familia nu este doar un cuvânt folosit aici - este o parte autentică a culturii noastre. În scurtul meu mandat la Logic, am avut oportunități de a colabora cu mai multe departamente diferite din cadrul organizației. Toți colegii au fost extraordinari și dispuși să împărtășească vastele lor cunoștințe. Cea mai impresionantă parte a muncii aici este că oamenii se simt apreciați și primesc recunoaștere pentru dăruirea și munca lor.

Încă din prima zi, am fost impresionată de atitudinea și entuziasmul persoanelor cu care am avut interviul. Am cunoscut un sentiment de loialitate față de companie amestecat cu satisfacția profesională. Știam în inima mea că a fost mâna destinului să ajung să fac parte din această organizație antreprenorială, tânără și interesantă. Aici, la Logic, toți colegii fac parte integrantă din echipă. Mi se oferă oportunitatea și autonomia de a ne dezvolta marca într-un mediu competitiv, complex și provocator.”

Jennifer, Regional Sales Manager, Logic SUA

Ce facem

Logic este lider pe piața produselor electronice cu vapori, cu distribuție și operațiuni la nivel național în Statele Unite. Având birouri în New Jersey și Florida și o bază de angajați în creștere, ne extindem activ brandurile la nivel național și ne străduim să ne îndreptăm spre obiectivul nostru de a fi compania numărul unu de produse cu vapori din țară.

Ți se potrivește?

Vei obține ce e mai bun din ambele lumi: siguranța și punctele forte pe care le are o filială a unei mari companii multinaționale, îmbinate cu o cultură de start-up energizantă și antreprenorială.

Vei juca un rol în aducerea pe piață a produselor inovatoare care să răspundă nevoilor consumatorilor adulți și parteneriatelor comerciale bine stabilite. Vei face parte dintr-o echipă de oameni talentați, entuziaști, care colaborează pentru a se îmbunătăți reciproc în fiecare zi. Ne mândrim că suntem lideri în industrie și continuăm să fim cu un pas înaintea jocului. Mantra noastră este: inovație, parteneriat, profitabilitate.

La Logic, prețuim mințile întreprinzătoare. Ideile noi pot veni de la oricine și de oriunde și toată lumea este încurajată să iasă în față, să conteste statu-quoul și să-și ofere perspectiva. Ne ascultăm colegii, acționăm responsabil și ne respectăm promisiunile, recompensând eforturile și realizările angajaților noștri.

Joburi din această categorie

Salvează categoria ca RSS Feed