Colaborarea cu minți uimitoare din întreaga lume

„JTI este ca un copac cu rădăcini adânci — puternic, adaptabil și rezistent.

La JTI, aducem  laolaltă angajați cu potențial ridicat și lideri cu experiență pentru a oferi îndrumare și sprijin valoros pentru leadership de succes și dezvoltarea carierei. 

Faceți cunoștință cu Abdallah, care lucrează la JTI de aproape 18 ani și este încă în plină activitate. A început cu Brand Marketing, în Tanzania, apoi s-a mutat în Irlanda  pentru anumite sarcini, s-a mutat din nou la departamentul de Marketing Comercial, de la sediul JTI din Geneva, iar acum este Country Manager pentru Slovacia. 

La JTI, nu știți niciodată ce oportunități vă așteaptă. Este un loc unde vă dezvoltați și descoperiți noi șanse: în 2022, 13% dintre angajații noștri au început activitatea pe o nouă funcție, iar 429 dintre ei s-au mutat în altă țară. Acesta este unul dintre lucrurile pe care Abdallah le găsește cele mai interesante în munca sa — oportunitatea de a schimba locațiile, de a sprijini diferite piețe și a colabora cu „unele dintre cele mai uimitoare minți” din întreaga lume. El spune că amintirile cele mai dragi de la JTI sunt legate de diferitele locuri pe care le-a vizitat, unde a învățat atât de multe de la diverși oameni, începând cu modul de gândire și capacitatea de a aborda provocări care erau foarte specifice piețelor lor.”

Diversitate şi incluziune
„Cred că JTI mi-a oferit o platformă pentru a mă dezvolta atât în plan profesional, cât și personal — mi-a permis să intru în contact cu foarte mulți oameni din medii diferite.” 

Personalitățile și perspectivele diferite inspiră o gândire proaspătă și idei noi. La JTI, suntem mândri că formăm o companie cu adevărat internațională, bazată pe 46.000 persoane din / de 119 naționalități. Dacă sunteți genul de persoană căreia nu îi place nimic mai mult decât să cunoască în profunzime diferite culturi și să facă schimb de experiențe și perspective, veți avea o mulțime de oportunități de a face acest lucru la JTI.  

Abdallah
Country Manager, Slovakia

Joburi din această categorie